Team CF Teuge
  

De officiële samenstelling van een 4 mans CF team is 4 springers, 1 reserve springer, de camera man en de team manager. Team CF Teuge bestaat derhalve uit de volgende 7 personen.

Foto Biografie
Henny Wiggers
John Verstegen
Jan Beumer
Roel Roeloffzen
Ronald Overdijk
Eric Schimmel (camera man)
Sander Woldring (team manager)

Team CF Teuge heeft na jaren van training een bekende en respectabele internationale status opgebouwd. Sinds 1997 hebben we op rij de titel Nederlands Kampioen in de wacht gesleept. Onze internationale prestaties worden gestaag beter. Op de afgelopen Wereld Kampioenschappen hebben we de vierde plaats veroverd. We zijn hard in training voor de aanstaande Wereld Kampioenschappen in juni van dit jaar. Doelstelling is een podiumplaats te bemachtigen! De World Air Games (www.wag2001.org) vinden dit jaar plaats in Granada, Spanje. Uniek is dat alle luchtsporten hier verzameld zijn en zich gezamenlijk presenteren aan de verzamelde (wereld)media. U zult ons regelmatig aantreffen in (internationale) dagbladen, tijdschriften, radio en TV!

Natuurlijk gaan we in augustus 2001 onze nationale titel wederom (met succes) verdedigen. Daarmee zullen we onze NOC/NSF status van A-sporter continueren. Dit bereidt de weg voor naar de volgende Wereld Kampioenschappen en hopelijk hogere podiumplaatsen. Wij gaan ervoor!

Het team is gestart in 1996 en de samenstelling is over die jaren bijzonder constant gebleven. De leden bestaan uit professionals in hun eigen veld; marketing, handel en ondernemerschap, management, foto- en videografie. <bijlage met (pas)foto en korte (para)biografie>. Het zijn zonder uitzondering mannen (het blijft toch een beetje een mannensport) <hoewel ook veel vrouwen zich aan parachutespringen en canopy formation in het bijzonder te buiten gaan> die hun sporen in de sport ruimschoots verdiend hebben. Ze zijn bijvoorbeeld allemaal ‘tandem master’ en mogen dus een sprong maken met een passagier. Met ú of één van uw relaties? < bijlage tandem springen>

Het team presenteert zich vanaf het begin met een professionele uniformiteit en uitstraling. Kleuren van pakken, uitrusting en parachutes is –uiteraard- Nederlands trotse rood-wit-blauw. De naam van het team is opgebouwd uit de naam van onze home base en onze discipline. We maken de meeste trainingssprongen op onze home base, Nationaal Parachutisten Centrum Teuge (www.para-teuge.nl), één van de professionele centra van Nederland.

Het logo zal nog voor de aanstaande Wereld Kampioenschappen opgefrist worden. Het is nog niet te laat om uw input daarbij mee te nemen… en te profiteren van de (internationale) aandacht van de media.